NIght of the Jungle



dag- en nachtbeleving

Voor jong en oud

1001 avonturen

Geniet overdag volop van de aapjes, trotseer de jungle via de avonturenpaden en laat in PanAvontura zien dat jullie echte rangers zijn. De duizenden lampjes en kleurrijke spots maken verdwalen onmogelijk en zorgen tijdens het donkere najaarsweer al vroeg in de middag voor een waar kleurenspektakel.

hilariteit gegarandeerd

Jungledieren voeren

Tijdens ‘Night of the Jungle’ is het niet alleen feest voor de bezoekers. Trakteer de clowneske papegaaitjes op een cupje nectar en ze zorgen gegarandeerd voor hilariteit. Kun jij je lach inhouden als één van de papegaaitjes op het hoofd van jouw (o)pa of (o)ma landt!



speciaal dagprogramma

Caribische livemuziek

Vrolijke beats en zomerse klanken

De vrolijke drums en de kenmerkende klanken uit de Caraïben toveren het park om in een zomers feestje. Geniet vanaf 16:00 uur in het Hanami Flowerpark van het swingende optreden van de tropische steelband.

spannende familieshow

Junglemasters in Pantropica

Ben je toe aan spanning en sensatie? Dan zit je tijdens ‘Night of the Jungle’ goed in het Jungletheater. Om 12:00, 14:00 en 18:30 uur gaan de deuren naar deze verborgen junglewereld open en staan er bijzondere ontmoetingen op het programma tijdens de spannende jungleshow. 



Magische jungletransformatie

Zodra de schemer valt

uniek kleurspektakel

Zodra de zon ondergaat is de magische beleving in het junglepark compleet. Neem jouw gezin mee voor een laatste ronde door het park en laat je verrassen door de unieke transformatie en de sprookjesachtige sferen.

warme keuken geopend tot 19:00

Culinair genieten

Verleng de magie van de dag tijdens een betoverend diner. Onze sfeervolle verlichting en heerlijke gerechten zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

De warme keuken van Pantropica Bar & Restaurant is tijdens ‘Night of the Jungle’ geopend tot 19:00 uur.

Bekijk de dagkalender van

Caribische livemuziek

Livemuziek Night of the Jungle

14:00 - 19:30
Hanami Flowerpark