Home Over Pantropica Nieuws 10x doen in Pantropica

10x doen in Pantropica

Ga jij deze zomervakantie de wondere wereld van Pantropica ontdekken? Dan wacht jou een onvergetelijk avontuur. Van rondwalen tussen de tropische dieren tot het doorkruizen van de adembenemende continenten en het zoeken naar verkoeling in het waterrijke PanAvontura. In Pantropica kun je 1001 avonturen bleven, maar wat mag je nou echt niet missen? Onze Pantropica-kenners hebben speciaal voor jou de must-see en do’s op een rijtje gezet.

Een bezoek aan de big 5? Nee, de big 100 zul je bedoelen. In de continenten van Pantropica leven meer dan 100 verschillende diersoorten. Hou je ogen tijdens jouw expeditie dus maar goed open, want voor je het weet roetsjt er een aapje of kleurrijke toekan voorbij. Kiezen tussen alle (tropische) inwoners is heel erg moeilijk, maar een tussenstop bij deze dieren moet je zeker maken!

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of iets educatiefs in de kleurrijke wereld van Pantropcia zijn talloze mogelijkheden. Ga op zoek naar verborgen schatten in de jungle, ontmoet fascinerende dieren en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Dit zijn onze favoriete activiteiten om te doen: