Home Over Pantropica Nieuws Ultiem vakantie-avontuur

Ultiem vakantie-avontuur

Pantropica dompelt zomerbezoekers onder in ultiem vakantie-avontuur

Van genieten in het groene oerwoud van Costa Rica tot pootjebaden in de tropische Amazone. In Pantropica kun je in één dag een hele bucketlist afstrepen en deze zomervakantie doet het park daar nog een schepje bovenop. “Wij willen onze bezoekers het ultieme vakantiegevoel laten ervaren en pakken daarvoor uit met een tropisch zomerprogramma”, vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen.

Tropische routes

Pantropica ademt deze zomer al het goede van een zonnige vakantiebestemming. Van toekans en vlinders tot reusachtige palmen en mysterieuze junglepaden. De meest bijzondere highlights worden deze zomer alvast uitgelicht op de website middels drie verschillende routes: de natuur-, de familie en de avonturenroute. “Zo kan elk type reiziger zich alvast voorbereiden, de vakantie voorpret begint immers thuis”, licht Thomas toe.

Familieshow Junglemasters

Het echte vakantie-avontuur start echter in het park en daar valt volgens Thomas alles te ontdekken én te beleven voor een geslaagde vakantiedag. “Voor een spannende ontmoeting met een harige vogelspin kun je deze zomer aanschuiven bij de familieshow Junglemasters, bij de speciaal aangelegde JungleRally is het goed vertoeven in kleurrijke hangstoelen en bij de ijssalon in het Hanami Flowerpark kun je jouw reisgenoten trakteren op een lekker ijsje”.

Gloednieuwe selfielocaties

Deze zomer kun je ook een bezoekje brengen aan de jonge ibissen en flamingo’s en daarna de Maki Tour van de dierverzorgers meepakken. Daarnaast heeft Pantropica gloednieuwe selfielocaties gemaakt waarmee je iemand met gemak op het verkeerde been zet: “Met een dromerige foto op de schommelbank, een selfie met de zoetwaterhaai en een familiefoto in de zomerse jeep lijkt het voor de thuisblijvers net alsof je aan de andere kant van de wereld bent”, grapt Thomas.