Ze zei ja!

Wensen WinterDroom

Langgekoesterde dromen worden tijdens de wensenactie van WinterDroom werkelijkheid. Er kwamen veel lieve en bijzondere wensen binnen, maar één wens overtrof ze allemaal. Patrick had een romantisch plan: tijdens het winterse evenement zijn vriendin ten huwelijk vragen. Deze té leuke wens konden we natuurlijk niet afwijzen. 

Een onvergetelijk moment

WinterDroom is meer dan een winters evenement, het is een plek waar dromen tot leven komen! Het park is prachtig versierd met duizenden lichtjes, en de sfeer is sprookjesachtig. Voor de grote dag van Patrick was alles tot in de puntjes voorbereid. In een mooi aangekleed tropisch hutje stond een romantische setting klaar: kaarslicht, een drankje en een bos bloemen.

De grote dag

De dag waarop je je geliefde ten huwelijk vraagt, is een dag die je nooit zult vergeten. Met een lichte spanning arriveerde Patrick, samen met zijn vriendin en schoonouders, bij de Orchideeën Hoeve. Hij had samen met zijn schoonouders een complot beraamd om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Nietsvermoedend zijn ze het park ingelopen om te gaan genieten van de magische wandeling, livemuziek en kerstelfjes.

Even verderop, in een tropisch hutje in de Orchideeëntuin, stond een team klaar voor deze bijzondere gelegenheid. Een camera was verstopt tussen de planten, elfjes hielden drankjes en een prachtig boeket klaar en iemand stond op de uitkijk.

Patrick nam zijn vriendin bij de hand en leidde haar naar binnen. Ze was meteen onder de indruk van de sfeer. Patrick pakte zijn moment en ging op zijn knieën. Toen Patrick de vraag stelde, keek zijn vriendin hem met grote ogen aan. Ze was verrast en overweldigd. Ze begon te huilen van geluk en zei natuurlijk ja!

We willen Patrick en zijn vriendin van harte feliciteren met hun verloving. We hopen dat jullie een gelukkig en liefdevol leven samen zullen hebben!