Home Plan je bezoek Workshops & rondleidingen

Workshops & rondleidingen

Workshops Pantropica

Laat je talent tot bloei komen tijdens een workshop bloemschikken of leer een orchidee tekenen. Pantropica organiseert gedurende het jaar diverse workshops om jouw bezoek aan ons tropische park nog leerzamer en gezelliger te maken!

Workshop bloemschikken

Laat je talent tot bloei komen in Pantropica tijdens de gezellige workshop bloemschikken. Deze creatieve workshop wordt gegeven door onze eigen bloemstylisten. Zij schikken per jaar duizenden prachtige creaties en delen graag met jou hun vakmanschap!

Workshop Aquarelleren

Heb jij passie voor de natuur en vind je het leuk om te tekenen? Dan is de workshop Botanisch aquarelleren echt een aanrader! Tijdens deze inspirerende dag geeft botanisch kunstenaar Marloes Vreeburg jou een interessante introductie op het vak botanisch tekenen en mag je direct aan de slag met het schetsen en uitwerken van de Paphiopedilum orchidee of een vlinder in aquarel.

Rondleidingen

Maak je bezoek aan Pantropica nog leuker en ga samen met onze gids op safari in het park, reserveer een ontmoeting met onze plant- en dierverzorgers of boek een prive jungleshow voor jouw groep! 

Ontmoet de vlinderverzorger

Lees meer

Ontmoet de reptielenverzorger

Lees meer

Ontmoet de Orchideeënexpert

Lees meer

Ontmoet de bloemenverzorger

Lees meer

Prive jungleshow voor groepen

Lees meer