Home Over Pantropica Spreekbeurten

Spreekbeurten

Spreekbeurtpakketten Pantropica

Over welke inwoner van Pantropica ga jij jouw klasgenoten meer vertellen? Speciaal voor jou hebben onze dierverzorgers spreekbeurtpakketten gemaakt met de leukste feitjes en weetjes.

spreekbeurt flamingo’s

Hoe komen flamingo’s aan hun felroze kleur en is het niet vermoeiend om op één poot te staan? Onze dierverzorger heeft alle informatie voor jou verzameld en er een handig spreekbeurtpakket van gemaakt.   

Spreekbeurt Vlinders

Hoe snel kunnen vlinders vliegen en waarom is alleen de bovenkant van een vlindervleugel gekleurd? In ons spreekbeurtpakket ontdek je alles over onze tropische vlinders.

Spreekbeurt Stokstaartjes

Waarom staat er altijd één stokstaartje op de wacht en hoe ziet een ondergronds hol er uit? Ons spreekbeurtpakket staat vol met de leukste feitjes en weetjes over stokstaartjes.

Extra hulp nodig?

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie? Stuur jouw vragen naar info@pantropica.nl. Wij helpen je graag met het maken van de leukste spreekbeurt van de klas. Soms kunnen we je zelfs leuke materialen opsturen die je kunt gebruiken voor jouw spreekbeurt. Vertel ons in een mailtje wat je van plan bent.