Home Ontdek het park Dagje weg met kinderen

Dagje weg met kinderen

Voor de kids

Ben je op zoek naar een leuk uitje met kinderen? Een feestje in de jungle zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring! Ga met het hele gezin, een schoolreisje of kinderfeestje naar het Leukste uitje van Flevoland en beleef een onvergetelijke reis door het geheel overdekte Pantropica.

Tip! Trek laarzen aan en neem een extra setje kleren mee voor onbezorgd speelplezier!

Op avontuur

Met vertrouwen op het eigen kompas of aan de hand van de spannende speurtocht mogen de kids zelf op ontdekkingstocht over junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen. Onderweg maken de kinderen kennis met allerlei dieren en planten. Durven ze de clowneske lori’s te voeren in de Lori Bush? Of fladderen ze liever mee met duizenden vlinders in de grootste vlindertuin van Europa? En schrik niet als ze zomaar oog in oog staan met voorbij roetsjende aapjes, vleesetende planten of overstekende schildpadden.

Activiteiten voor kinderen

Nieuw: Aarts Jungletas

Nieuw: Aarts jungletas

Lees meer

Lori’s voeren

Avonturenpaden ontdekken

Aapjes kijken

PanAvontura

Lees meer

Vissen voeren

Ontmoet mascotte Aart

Vlinders spotten

Speurtocht

Show in het Jungletheater

Spreekbeurten

Lees meer

Schoolreisje

Lees meer

Kinderfeestje

Lees meer

JungleRally

Lees meer

Wist je dat?

Kinderen zich uren kunnen vermaken in onze overdekte speeltuin PanAvontura van maar liefst 1.000 vierkante meter!

Pantropica is een geheel overdekt dagje weg en daarmee niet afhankelijk van de weersomstandigheden. In de grootste indoor jungle van Nederland ervaar je een spannend en compleet dagje weg met kinderen. De continenten van Pantropica lenen zich ook perfect voor kinderfeestjes en schoolreisjes.