Home Plan je bezoek Abonnement

Abonnement

Jaarkaart pantropica

Eindeloos genieten van de mooiste highlights uit de tropen? Met een jaarkaart kun je zo vaak als je maar wilt afreizen naar Pantropica. Of je nu een hele dag komt relaxen in het Hanami Flowerpark, op bezoek gaat bij de toekan of een uurtje gaat spelen in PanAvontura, alles is mogelijk. Bij drie bezoeken per jaar is een jaarkaart zelfs al voordeliger dan losse tickets.

Prijzen jaarkaart

Kinderen t/m 2 jaarGratis
Kinderen 3 t/m 12 jaar€ 27,50
Volwassenen€ 44,00

Voordelen persoonsgebonden jaarkaart

  • Een jaarlang onbeperkt toegang tot Pantropica*
  • Korting op andere attractieparken en dierentuinen
  • Een welkomstcadeautje

*Een jaarkaart biedt geen gratis toegang tot de kaarsjesavonden. Jaarkaarthouders kunnen voor deze speciale avondopeningen tickets met jaarkaarthouderkorting bestellen.

Tip! Bezoek Pantropica op proef

Twijfel je over de aanschaf van een jaarkaart? Ervaar ons unieke dagje uit eerst een keer op proef met een dagticket. Lever deze aan het einde van je bezoek in bij de receptie en ontvang het aankoopbedrag van jouw ticket retour als korting op een jaarkaart.

Let op: De jaarkaart gaat bij deze actie direct in.

Geldigheid jaarkaart controleren

Op onze jaarkaarten staat geen geldigheidsdatum. Controleer de verloopdatum van je abonnement in jouw eigen online omgeving. 

Een jaarkaart wordt niet automatisch verlengd. Is jouw jaarkaart verlopen? Dan kun je deze verlengen bij onze receptie.

Persoonlijke jaarkaart

Jouw persoonlijke jaarkaart is een jaar geldig vanaf het eerste bezoek. De geldigheid gaat dus pas in als je jouw jaarkaart voor het eerst laat scannen bij de entree.