Shoppen

Shoppen op de Panmarket

Kom shoppen op de Panmarket (2.000 m2), de winkel van Pantropica, en waan je in een knus vakantiedorpje in de rimboe. Van unieke cadeaus tot leuke souvenirs, en van hippe woondecoratie tot bijzondere kamerplanten. In de straatjes van ons gezellige jungledorp vind je volop inspiratie en shop je de leukste hebbedingen voor jezelf of een dierbare!

*De winkel is gratis toegankelijk.

Sfeerimpressie Panmarket

Geheel overdekt winkelen

Op iedere hoek van de Panmarket ontdek je een totaal andere wereld en maken zomerse kleuren en knusse steegjes het vakantiegevoel compleet. Waar je het ene moment nog tussen de sieraden en sjaaltjes staat, loop je daarna zo de kinderhoek in vol met knuffels en speelgoed. Op zoek naar een mooie plant of een tropische blikvanger? Sla dan af naar onze plantenstraat en scoor een van onze junglefavorieten. Van kleurrijke orchideeën tot grote kamerplanten en bijzondere potten en vazen; je vindt het er allemaal. Nieuwsgierig geworden? Kom geheel overdekt shoppen en laat je verrassen door ons brede en unieke winkelassortiment.

Onder meer verkrijgbaar bij de Panmarket

Woonaccessoires

Orchideeën

Groene kamerplanten

Bloeiende kamerplanten

Cactussen en vetplanten

Tropische planten

Speelgoed

Knuffels

Bruidsboeketten

Potterie

PTMD collection

Fidrio

Verzorgings­producten orchideeën

Rouwwerk

Vazen

Cadeautjes

Kunstbloemen

Servies

Droogbloemen

Bloemenstal

Bloemen zijn ultieme sfeermakers en maken vakantieherinneringen speciaal! Op de Panmarket heb je dan ook ruim de keus uit de meest prachtige boeketten en bloemcreaties die zijn gecreëerd door onze eigen bloemstylisten. Laat je verrassen door het veelzijdige assortiment of stel samen met onze bloembinders een boeket naar wens samen.

Rouw- en trouwwerk

Ook wanneer je een bruidsboeket zoekt of een passend rouwwerk wilt laten maken, ben je bij Pantropica aan het juiste adres. Onze bloemstylisten staan zeven dagen per week voor jou klaar! Kom gerust langs of plan een afspraak met een van onze bloembinders in via tel: 0527-202875.

Eigen webshop

Geen tijd om te komen shoppen op de Panmarket? Via onze webshop is het mogelijk om een kleine selectie van ons assortiment te bestellen. Zo scoor je in de webshop onder andere de leukste cadeaubonnen voor een dagje Pantropica en vind je er alles voor de verzorging van jouw orchidee.

Tip! Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe producten in ons assortiment of inspiratie op doen? Volg onze winkel op Facebook of Instagram en mis geen moment.