Home Groepsbezoek Kinderfeestje

Kinderfeestje

Op jungle-expeditie

Je zoon of dochter bijna jarig? Tijd om een kinderfeestje te organiseren! Slingeren jouw kinderen met de aapjes door de bomen, ontwijken ze vleesetende planten en gaan ze eindeloos ravotten in de junglespeeltuin? Vier jouw kinderfeestje middenin de jungle van Pantropica vlakbij Emmeloord. Kruip samen met de vriendjes en vriendinnetjes van jouw kinderen in de huid van een echte ranger tijdens het avontuurlijkste kinderfeestje van Flevoland.

Activiteiten Jungle kinderfeestje

Ga samen met Aart op speurtocht door de tropen en help de directeur van Pantropica in zijn avontuurlijke zoektocht. Onderweg komen jij en je kameraden oog in oog te staan met enorme riviermonsters in Amazonia, moeten jullie oppassen voor de vliegensvlugge papegaaitjes in de Lori Bush en ontmoeten jullie misschien wel de grootste vlinder ter wereld in Vlinderica. Nog energie over na alle spannende avonturen? Dan kunnen jullie je helemaal uitleven in PanAvontura!

Tip: Trek stevige schoenen of laarzen aan en kleding die nat en vuil mag worden.

Jungleparty

  • Toegangsbewijs Pantropica
  • Speurtocht
  • Ranja met twee mini muffins

Kosten: € 12,95 per kind

Jungleparty met smulbox

  • Toegangsbewijs Pantropica
  • Speurtocht
  • Ranja met twee mini muffins
  • Aarts smulbox (friet met mayo, een snack naar keuze, een glas ranja en Aarts doe-boekje)

Kosten: € 18,95 per kind

Uitbreidingsopties eten & drinken

Uitbreidingsopties activiteiten

Avontuurlijk kinderfeestje in Pantropica!

Uitnodiging junglefeest

Om jouw vriendjes en vriendinnetjes alvast in de stemming te laten komen voor een avontuurlijk kinderfeestje in de jungle hebben wij een uitnodiging gemaakt. Download de uitnodiging en nodig al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor jouw kinderfeestje.

Planning

Bij een kinderfeestje in Pantropica zit je niet vast aan een planning. De tijden van het verjaardagspartijtje kun je dus indelen zoals jij wilt. Om Pantropica te ontdekken rekenen wij minimaal twee uur. Het voordeel van een kinderfeestje bij Pantropica is dat alles indoor is. Je kan dus het hele jaar door jouw kinderfeestje organiseren.

Reserveren & meer informatie

Vooraf reserveren is voor een kinderfeestje noodzakelijk. Het reserveren voor een kinderfeestjes is mogelijk bij een minimum aantal van 4 kinderen. Voor meer informatie en het maken van een reservering kun je vrijblijvend het aanvraagformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

Telefoon: (0527) 20 28 75

E-mail: groepen@pantropica.nl