Nieuws

All
Nieuws
Persberichten
Blogs

Een nieuw thuis voor Malawi cichliden

02-04-2024
Nieuws

In Pantropica is een vernieuwd aquarium geopend voor Malawi cichliden.

Een vleugje magie

28-03-2024
Nieuws

In Vlinderica, de grootste vlindertuin van Europa, fladderen er weer wonderbaarlijke Atlasvlinders rond!

Naamswijziging opent nieuwe werelden

02-02-2024
Persberichten

De Orchideeën Hoeve heet voortaan Pantropica. Dit werd zojuist onthuld door Thomas en Jeroen Maarssen en burgemeester Roger de Groot op een spectaculaire feestavond voor genodigden.

De Orchideeën Hoeve heet voortaan Pantropica

02-02-2024
Nieuws

Het familiebedrijf de Orchideeën Hoeve heeft in de afgelopen 100 jaar een uitzonderlijke transformatie ondergaan. De naam Orchideeën Hoeve paste daar simpelweg niet meer bij en daarom heten wij voortaan:

Pantropica winnaar ‘Leukste uitje van Flevoland’

16-01-2024
Nieuws

Pantropica is opnieuw uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’. De medewerkers van Pantropica en de familie Maarssen willen iedereen bedanken voor het stemmen en de lovende beoordelingen.

Ze zei ja!

28-12-2023
Blogs

Langgekoesterde dromen worden werkelijkheid tijdens WinterDroom. Patrick stelde één van de belangrijkste vragen in zijn leven. Wij willen Patrick en zijn vriendin van harte feliciteren met hun verloving!

Meelopen met vlinderverzorger Dian

19-01-2024
Blogs

Heb je altijd al willen weten hoe een rups ontpopt tot een vlinder, wat vlinders graag eten en welke vlindersoorten er allemaal zijn? Lennex en haar broer gingen samen op pad met vlinderverzorger Dian!

Meelopen met dierverzorger Frank

19-12-2023
Blogs

Heb je altijd al willen weten wat wat onze dieren eten en waar dat klaargemaakt wordt? Of welke taken een dierverzorger allemaal heeft? Rebecca en haar broer gingen samen op pad met dierverzorger Frank!

Zomerspecials Junglerestaurant

15-08-2023
Blogs

Met onze zomerspecials geniet jij van een culinaire wereldreis. Zowel met vlees als een vegetarische opties verkrijgbaar. Welk land ga jij ontdekken?

Niet één, niet twee, maar drie!

15-08-2023
Nieuws

Nieuws vanuit Flamingo Lagoon! De flamingo's hebben niet stilgezeten. Maar liefst drie baby flamingo's zijn uit het ei gekropen en groeien als kool.

Jonge flamingo geboren

20-07-2023
Nieuws

Wij hebben bijzonder nieuws! Voor het eerst in Pantropica is er een baby flamingo uit het ei gekropen! Wanneer kom jij de jonge flamingo bewonderen?

Opening Aarts Speeljungle

14-07-2023
Nieuws

Speelplezier voor jong en oud! Onder luid gejuich werd de gloednieuwe speeltuin, grenzend aan Pantropica Bar & Restaurant, geopend.

Stem & win een dagje uit voor het hele gezin

21-06-2023
Nieuws

Help jij ons mee aan de titel 'Leukste uitje van Flevoland 2024'? In slechts één minuut stem jij op Pantropica en maak je kans op een dagje uit aar keuze voor het hele gezin!

Opkweken van de hangplanten

13-06-2023
Blogs

Hanami Flowerpark betovert jou met een zee aan prachtige bloemen. Maar hoe blijven deze bloemen zo mooi? Wij nemen jou mee naar onze opkweekkas en leggen alles uit!

Nieuwe gethematiseerde toiletten

13-06-2023
Nieuws

Het bezoek aan het kleinste kamertje is ook in Pantropica een beleving op zich! De nieuwe, gethematiseede toiletten zorgen ervoor dat jij jouw bezoek aan Pantropica in stijl begint.

De Orchideeen Hoeve winnaar leukste uitje van Flevoland

22-02-2023
Persberichten

Pantropica is opnieuw uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’. De medewerkers van Pantropica en de familie Maarssen willen iedereen bedanken voor het stemmen en de lovende beoordelingen.

Jaarthema: Rep & Roer

20-01-2023
Nieuws

In 2023 nemen wij jou mee naar de wereld die achter de natuur schuilt! Met het jaarthema 'Rep & Roer' kom jij leuke weetjes te weten over het communiceren, verleiden en overleven van de planten en dieren.

Fam Maarssen ontvangt predicaat hofleverancier

16-09-2022
Persberichten

Met een koninklijk besluit mag Pantropica, voorheen de Orchideeën Hoeve, in Luttelgeest vanaf vandaag het predicaat hofleverancier dragen. Het overdekte junglepark ontving het predicaat op 16 september uit handen van commissaris van de Koning Leen Verbeek.