Trouwen

De grote dag

Trouwen tussen duizenden tropische vlinders, een bruidsreportage midden in de jungle en feesten onder een sprookjesachtige bloemenhemel. Pantropica is naast een heerlijk dagje uit een unieke trouw- en feestlocatie. Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de trouwmogelijkheden in het tropische park zijn net zo veelzijdig als de natuur!

Trouwen in Pantropica

In Pantropica kun je elkaar het ja-woord geven in het tropische Vlinderica of het Jungletheater.

Trouwen in Vlinderica

Vlinderica is een trouwlocatie om van te dromen. Te midden van tweeduizend vlinders, kleurrijke bloemen en kabbelende beekjes wordt jullie huwelijk voltrokken in een romantische trouwgrot bovenin Vlinderica. Na het ja-woord mogen jullie samen een vlinder loslaten als bezegeling van jullie liefde.

Geef het ja-woord in het Jungletheater

Geef jullie huwelijksvoltrekking een stoer karakter en neem plaats in de mysterieuze spotlights van het Jungletheater. Als bruidspaar vormen jullie het stralende middelpunt van het podium en kunnen jullie gasten vanaf de boomstamzitjes meegenieten van jullie bijzondere moment!

Trouwbrochure

Pantropica heeft alles in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Lekker lunchen of luxe dineren doe je natuurlijk in ons sfeervolle Pantropica Bar & Restaurant. Daarnaast creëren onze bloemstylisten graag voor jou het perfecte bruidsboeket. Middels onderstaande brochure geven wij je graag een indruk van onze trouwfaciliteiten, maar jullie hebben vast zelf ook allerlei ideeën om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij nodigen jullie van harte uit voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

Het huwelijksfeest in Hanami Flowerpark

Na een feestelijke toast en het loslaten van een vlinder als bezegeling van jullie liefde kan het feest losbarsten! De natuurbeleving Hanami Flowerpark is een idyllische locatie voor een spetterend huwelijksfeest of een stijlvolle receptie. Nodig je gasten uit in deze sprookjesachtige bloemenwereld en proost, geniet en swing onder meer dan duizend kleurrijke zomerbloeiers.

Let op: Hanami Flowerpark kan tijdens openingstijden niet worden afgesloten voor publiek. Daarom is deze bloemrijke locatie alleen te reserveren voor een receptie of het avondfeest. Een huwelijksceremonie kan in Pantropica plaatsvinden in Vlinderica of het Jungletheater.

Trouwfoto’s maken

Pantropica is al jaren favoriet bij fotografen en is de ideale fotolocatie voor het maken van trouwfoto’s bij slecht weer. Ook als jullie ceremonie niet plaatsvindt in Pantropica is het mogelijk om bij ons trouwfoto’s te maken. Pantropica is geheel overdekt dus de ideale binnen bruidsfoto locatie.

trouwreportage

Kosten: € 71,50 (incl. entree voor het bruidspaar en de fotograaf)

In verband met eventuele drukte kan een trouwreportage niet plaatsvinden op elk gewenst tijdstip. In schoolvakanties en op weekend- en feestdagen kun je kiezen voor een starttijd tussen 09:30 en 10:00 uur of na 15:00 uur. Op doordeweekse dagen waarop wij verwachten dat het rustig is qua bezoekers is een ander tijdstip in overleg mogelijk. Vooraf reserveren voor het maken van een trouwreportage is noodzakelijk en kan alleen via tel: 0527-202875.