Home Over Pantropica Nieuws Zomerspecials Junglerestaurant

Zomerspecials Junglerestaurant

Zomerspecials

Ga op wereldreis met onze zomerspecials in het restaurant. Geniet deze zomer van een heerlijk Vlaams stoofpotje, Engelse fish and chips of ga voor een Italiaanse pinsa. Maak je gerecht compleet met één van de tropische mocktails! Welk land ga jij ontdekken?

Vlaams stoofpotje

Voor het eerste gerecht gaan we naar onze zuiderburen, België. Dit is een overheerlijk vegetarisch Vlaams stoofpotje. In combinatie met de bekende patatas bravas ga je smullen van dit menu.

Engelse fish and chips

Op zijn tijd ook wel eens zin in een visje? Wij steken de zee over en gaan voor een Engels fish and chips menu. Dit gerecht wordt geserveerd met friet en niet te vergeten; ravigotesaus.

Italiaanse pinsa

Het is geen pizza, het is geen focaccia, het is een pinsa! Waan je in het mooie Italië. Een knapperig broodje van buiten en luchtig van binnen. Zowel met salami als vegetarisch te bestellen.  

Tropische mocktail

Om je gerecht helemaal af te maken, zijn er ook heerlijke tropische mocktails te verkrijgen. Met smaken zoals perzik en watermeloen zit je altijd goed!

Deze gerechten zijn in ons gratis te bezoeken Pantropica Bar & Restaurant verkrijgbaar. Tijdens mooi weer kun je hier ook plaats nemen op ons terras. De warme keuken is dagelijks geopend tot 17:30 uur.

Tip: Ga je met kinderen uit eten en kunnen ze niet stil blijven zitten? Laat ze kennis maken met Aarts Speeljungle!