Home Groepsbezoek Busmaatschappijen

Busmaatschappijen

Bezoek Pantropica

Verzorg je groepsdagtochten of maak jij de planning voor meerdaagse reizen? Bij Pantropica profiteer je als busmaatschappij en touroperator van exclusieve tarieven en ben je altijd gegarandeerd van mooi weer!

volop mogelijkheden

Van een kopje koffie, uitgebreid buffet tot een exclusieve rondleiding, de mogelijkheden in Pantropica zijn net zo veelzijdig als de natuur.

5 minuten van de a6

Pantropica ligt slechts vijf minuten van de A6 en is perfect te combineren met de mooiste bezienswaardigheden van Friesland, Overijssel en Flevoland.

Compleet dagje uit

Of het nu om een klein of groot gezelschap gaat, zodra je Pantropica binnenstapt staat ons team voor je klaar en nemen wij de zorg voor de gasten graag van jou over. Terwijl de buschauffeur geniet van een gratis kopje koffie en gratis toegang tot het park, zorgen wij dat het jouw gasten aan niets zal ontbreken. Het park boordevol tropenflora- en fauna, het sfeervolle restaurant en de moderne winkel bieden alle ingrediënten voor een heerlijk dagje uit!

speciale brochure

Onze arrangementen, samenwerkingspartners en prijzen hebben wij samengevat in de speciale brochure voor busmaatschappijen en touroperators.

Wij laten het aanbod graag aansluiten op de wensen van jou en jouw gasten. Bel of mail ons gerust om te sparren over de invulling van jouw groepsbezoek aan Pantropica!