Winterdroom

Maak je klaar voor de ultieme WinterDroom! Van 1 t/m 31 december 2024 barst het magische decemberspektakel in Pantropica weer los en leiden talloze lichtjes jou langs alle highlights van het park.

WinterDroom, een magische sprookjeswereld dat je gezien moet hebben!

Stap overdag in een magisch verlichte winterwereld vol bijzondere bloemen, planten en dieren en laat jouw mooiste winterdromen tot leven komen. Geniet samen met jouw familie van lekker eten en drinken, shop de mooiste decembercadeaus op de Winterfair* (7 t/m 23 december) en sluit natuurlijk jouw kerstuitje af met een magisch bezoek aan één van de kaarsjesavonden.

*De Winterfair is op een locatie midden in het park. Een bezoek aan de Winterfair kan hierdoor alleen in combinatie met een bezoek aan het park. Een geldig entreebewijs is hiervoor noodzakelijk.

Traditiegetrouw vormen ook dit jaar de kaarsjesavonden het hoogtepunt van WinterDroom. Vanaf 16:30 uur steken de kerstelfjes op deze zestien spectaculaire avonden duizenden echte kaarsen aan en transformeert het hele park in een adembenemend lichtspektakel dat nergens anders te ervaren is. Het gehele park is op deze speciale avondopeningen geopend tot 21:30 uur.

Bekijk de dagkalender van