Home Over Pantropica Nieuws De Orchideeën Hoeve verwelkomt nieuwe directeur

De Orchideeën Hoeve verwelkomt nieuwe directeur

De Orchideeën Hoeve, nu Pantropica, startte vandaag haar feestweek, ter ere van het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf, met een bijzonder moment. Onder grote belangstelling van 200 jaarkaarthouders werd vanmorgen tijdens de allereerste ‘Spectaculaire reptielenshow’ de leiding van het junglepark overgedragen aan mascotte Aart.

Junglekennis

Aart beschikt over een flinke dosis lef, kracht en junglekennis; eigenschappen die perfect van pas komen in het tropische park in Luttelgeest. Thomas en Jeroen Maarssen, eigenaren van de Orchideeën Hoeve, twijfelden dan ook geen moment aan Aart zijn kwaliteiten en hebben hem direct na de eerste kennismaking laten invliegen vanuit Afrika.

Allemansvriend

In de Orchideeën Hoeve krijgt Aart een drukke baan, waarbij zijn sociale karakter goed van pas komt. Van het oplossen van een schildpaddenfile tot het terugbrengen van verdwaalde vlinders, zeven dagen per week gaat Aart toezien op het reilen en zeilen in de Orchideeën Hoeve. Ondanks zijn overvolle agenda, maakt hij echter met liefde tijd vrij voor de bezoekers van het park en draait hij zijn staart niet om voor een knuffel, foto of high five. 

Wie Aart in levenden lijve wil ontmoeten heeft alle reden om deze herfstvakantie een bezoek te brengen aan de Orchideeën Hoeve. Tot en met 27 oktober 2019 zal Aart dagelijks zijn gezicht laten zien in het park. Daarnaast staan er tal van andere feestelijke activiteiten op het programma.