Home Over Pantropica Nieuws De Orchideeen Hoeve winnaar leukste uitje van Flevoland

De Orchideeen Hoeve winnaar leukste uitje van Flevoland

Leukste uitje van Flevoland

De Orchideeën Hoeve, nu Pantropica, is opnieuw uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’. De gouden award werd op 14 februari door de ANWB uitgereikt tijdens de feestelijke prijsuitreiking. Het junglepark in Luttelgeest scoort, naast heel veel stemmen, een 8,8 als eindcijfer en wint daarmee voor de twaalfde keer op rij goud.

Winnaar Flevoland

De zilveren award ging naar Dierenpark Almere Jungle. De bronzen award ging naar Pannenkoekhuis Hans en Grietje. ANWB-leden hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen. Voor de provincie Flevoland lichten enthousiaste bezoekers van de Orchideeën Hoeve hun stem toe: “Alle zintuigen worden geprikkeld, fijne sfeer, je kunt op eigen tempo genieten”, “Absoluut een aanrader, mooi park waar je ogen te kort komt!”, “Alles wat dit bedrijf doet komt recht uit het hart en daarom klopt het ook!”.

Bedankt!

De medewerkers van de Orchideeën Hoeve en de familie Maarssen willen iedereen bedanken voor het stemmen en de lovende beoordelingen. Het winnen van deze prijs is een bekroning en motiveert enorm.