Home Over Pantropica Nieuws Decemberspektakel WinterDroom van start

Decemberspektakel WinterDroom van start

Van 1 tot en met 31 december 2022 kunnen bezoekers van de Orchideeën Hoeve, nu Pantropica, weer genieten van de betoverende sferen van WinterDroom. Voor de 38e keer op rij is het indoorpark de gehele decembermaand omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstbeleving met duizenden lichtjes, grootse versieringen en sfeervolle livemuziek. Tevens staat van 7 tot en met 23 december de gezellige kerstmarkt op de decemberagenda en is de Orchideeën Hoeve maar liefst veertien dagen geopend tot 21:30 uur voor de magische kaarsjesavonden.

Kleurrijke kerstexpositie

Tijdens WinterDroom worden bezoekers via de compleet vernieuwde ingang meegezogen in een unieke kerstbeleving, waarbij bijzondere bloemen, planten en dieren de hoofdrol spelen. Duizenden lichtjes leiden langs alle highlights van het park en met kleurrijke spots worden bijzonderheden zoals de speciale kerstexpositie uitgelicht. “Dit jaar staan er maar liefst veertig verschillende bromelia’s in de spotlight die samen zorgen voor een ware kleurexplosie”, vertelt
mede-eigenaar Thomas Maarssen.

Kerstmarkt middenin in de jungle

Nieuw dit jaar is de kerstmarkt middenin het park. “Door de onlangs afgeronde verbouwing van het Junglerestaurant en de winkel moest de kerstmarkt verhuisd worden en hebben wij hiervoor een gloednieuwe locatie gecreëerd nabij de Vlinder Vallei”, licht Thomas Maarssen toe. “Van 7 tot en met 23 december vind je middenin de jungle dertig marktkraampjes gevuld met allerlei decembercadeaus, een gezellig horecaplein en een podium waarop kerstkoren optreden tijdens de kaarsjesavonden”, legt Maarssen uit.

Veertien avondopeningen

Om bezoekers extra lang te kunnen laten genieten van de mystiek verlichte jungle is de Orchideeën Hoeve op 9 t/m 11, 14 t/m 18, 22, 23 en 27 t/m 30 december 2022 geopend tot 21:30 uur. Op deze zogeheten kaarsjesavonden komen om 16:30 uur de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden echte kaarsen te ontsteken in het park. De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.winterdroom.nl en de eerste starttijden zijn al uitverkocht. “Reserveer daarom je kaartje tijdig online om teleurstelling te voorkomen”, adviseert Thomas.