Home Over Pantropica Nieuws Leukste uitje van Flevoland 2021

Leukste uitje van Flevoland 2021

De Orchideeën Hoeve, nu Pantropica, is opnieuw verkozen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’. De gouden award werd op 4 februari door de ANWB uitgereikt tijdens een online bijeenkomst. Het junglepark in Luttelgeest scoort, naast heel veel stemmen, een 8,8 als eindcijfer en wint daarmee voor de tiende keer op rij goud.

De zilveren award ging naar Dierenpark Almere Jungle. De bronzen award ging naar het Aviodrome. Volgens de ANWB maakt de Orchideeën Hoeve met name het onderscheid op de onderdelen aanbod, sfeer en klantvriendelijkheid.  Over de winnaar werd onder meer gezegd: “Een magische plek voor jong en oud die van natuur en dieren houden. Bij binnenkomst is het alsof er een warme deken over je heen valt en waan je jezelf in de jungle.”

Met deze prijs op zak kijkt de Orchideeën Hoeve vol vertrouwen uit naar het moment dat het park weer open mag voor bezoekers. “Het is een bizarre tijd vol uitdagingen. Wij zijn ontroerd door alle lovende reacties uit het verkiezingsrapport en de prachtige cijfers die we hebben mogen ontvangen. Een echte opsteker voor onze medewerkers die zich ongekend hebben ingezet in dit moeilijke jaar”, aldus mede-eigenaar Jeroen Maarssen.