Home Over Pantropica Nieuws Nieuw: Magic Jungle Festival

Nieuw: Magic Jungle Festival

Magic Jungle Festival in Junglepark de Orchideeën Hoeve

Op zaterdag 26 november 2022 laat de Orchideeën Hoeve, nu Pantropica, bezoekers genieten van een bijzonder jungle-avontuur tijdens het ‘Magic Jungle Festival’. Op deze speciale dag vindt in het hele park een mystiek lichtspektakel plaats en wordt de dag spectaculair afgesloten met vrolijke drumbeats, magische lichteffecten en een ontmoeting met de dierverzorgers in de
Vlinder Vallei.

Magische lichteffecten

Volgens de Orchideeën Hoeve kunnen bezoekers van het ‘Magic Jungle Festival’ het junglepark op unieke wijze ervaren. “Met duizenden kleurrijke lichtjes toveren wij de jungle om in een waar lichtspektakel. Overdag kan men volop genieten van alles wat de wildernis te bieden heeft. ’s Avonds maken we er een avontuurlijk feestje van met Caribische livemuziek en de familieshow ‘CoCo’ Nuts”, vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen.


Magische jungletransformatie

Het echte spektakel ontstaat als de zon ondergaat. “Zodra de zon begint te zakken beginnen de lampjes nog meer te schitteren en start er een magische jungletransformatie”, licht Thomas toe. Bezoekers worden daarom geadviseerd om op tijd te komen, zodat ze zowel bij daglicht als ’s avonds het park kunnen bezoeken. “Zo pakken onze bezoekers van beide werelden de highlights mee”. Het park is geopend tot 19:00 uur en de warme keuken van het vernieuwde Junglerestaurant sluit om 18:30 uur.