Home Over Pantropica Nieuws Opening Pankong River

Opening Pankong River

dubbel feest in de herfstvakantie met opening Pankong River en Caribische Weken

Op 13 oktober opent Junglepark de Orchideeën Hoeve, nu Pantropica, de deuren naar het gloednieuwe waterwerelddeel ‘Pankong River’. Een feestelijk startsein voor de herfstvakantie en bovendien dubbel feest voor de bezoeker. Tot en met 29 oktober viert het indoorpark namelijk de ‘Caribische Weken’. Een groots nazomerfeest met tropische specials zoals Caribische livemuziek, de Junglemastershow en een heus Orchideeën Hoeve-strand.

300.000 liter water

In de gloednieuwe Pankong River daalt de bezoeker af naar een gigantisch aquarium. Twee panoramaramen geven een bijzondere inkijk in de leefwereld van maar liefst 3.000 tropische vissen. In het bassin circuleert maar liefst 300.000 liter water en woont onder meer de zilveren arowana, de arapaima en de pauwoogzoetwaterrog. “De drie Pangasius sanitwongsei’s stelen echter de grootste show. Dankzij hun imposante uiterlijk worden ze ook wel zoetwaterhaaien genoemd en zijn ze de opvallendste bewoners van Pankong River”, vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen.

Caribisch feestprogramma

In de herfstvakantie staan er daarnaast extra activiteiten op het programma ter ere van de Caribische Weken. “Tot en met 29 oktober vieren wij een groots nazomerfeest en ben je die herfstblues zo vergeten zodra je de tropische klanken van de liveband hoort, lekker meedrumt met de djembé workshop en geniet van onze Caribische specials in het Junglerestaurant”, vertelt Thomas. Daarnaast kunnen parkbezoekers onder meer de nieuwe herfstvakantieshow ‘Junglemasters’ bijwonen in het Jungletheater.