Home Over Pantropica Nieuws Pantropica winnaar ‘Leukste uitje van Flevoland’

Pantropica winnaar ‘Leukste uitje van Flevoland’

Leukste uitje van Flevoland!

Pantropica is opnieuw uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’. De gouden award werd op 16 januari door de ANWB uitgereikt tijdens de feestelijke prijsuitreiking. Het junglepark in Luttelgeest scoort, naast heel veel stemmen, een 8,6 als eindcijfer en wint daarmee voor de dertiende keer op rij goud.

De zilveren award ging naar Dierenpark Almere Jungle. De bronzen award ging naar Pannenkoekhuis Hans en Grietje. ANWB-leden hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen. Voor de provincie Flevoland lichten enthousiaste bezoekers van Pantropica hun stem toe: “Alle zintuigen worden geprikkeld, fijne sfeer, je kunt op eigen tempo genieten”, “Absoluut een aanrader, mooi park waar je ogen te kort komt!”, “Alles wat dit bedrijf doet komt recht uit het hart en daarom klopt het ook!”.

Bedankt!

De medewerkers van Pantropica en de familie Maarssen willen iedereen bedanken voor het stemmen en de lovende beoordelingen. Het winnen van deze prijs is een bekroning en motiveert enorm.