Home Over Pantropica Nieuws Samenwerking Nationaal Ouderenfonds

Samenwerking Nationaal Ouderenfonds

Met een stevige handdruk en het overhandigen van de cheque is dinsdag 7 november 2017 de samenwerking tussen de Orchideeën Hoeve, nu Pantropica, en het Nationaal Ouderenfonds officieel van start gegaan. De komende 3 jaar gaan wij ons samen met het Nationaal Ouderenfonds inzetten om eenzaamheid onder ouderen in Nederland tegen te gaan.

Bedankt!

Al jaren spelen wij bij de Orchideeën Hoeve met de gedachte om onze maatschappelijke rol meer betekenis te geven en de sponsormiddelen te binden aan één goed doel. Gezien onze populariteit onder de oudere doelgroep hebben wij vorig jaar contact gezocht met het Nationaal Ouderenfonds. Tijdens een kennismakingsgesprek werden wij geconfronteerd met schokkende cijfers. Er blijken meer dan één miljoen ouderen in Nederland eenzaam te zijn en 200.000 ouderen zijn zelfs extreem eenzaam. Door de samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds kan de Orchideeën Hoeve duizend ouderen per jaar een onvergetelijke dag bezorgen in ons tropische park.

Wil je meer weten over het Nationaal Ouderenfonds of vrijwilliger worden? Bel gratis 0800 1325 of kijk op www.ouderenfonds.nl.