Home Over Pantropica Nieuws Zomerspecials 2024

Zomerspecials 2024

Alle zomerse horecaspecials van 2024

De zomer in je bol én op je bord. Ontdek de zomerspecials van 2024 in Pantropica*! Van overvolle maaltijdsalades tot Japanse yakitori: bij Pantropica proef je dé smaken van de zomer!

* Alleen verkrijgbaar in Pantropica Bar & Restaurant

Indonesische saté

Indonesische varkenssaté met ketjap marinade, beter bekend als saté babi, is niet alleen in Indonesië geliefd, maar heeft de hele wereld veroverd. De basis is simpel, maar o zo smaakvol: stukjes vlees gemarineerd in een pittige, smaakvolle saus, gegrild en geserveerd met een rijke pindasaus. Deze saté is meer dan alleen een maaltijd; het is een culinaire reis die je smaakpapillen meeneemt naar de exotische straten van Indonesië.

Japanse yakitori

De smaak van Japan op je bord! Lekkere gemarineerde malse kip met die kenmerkende grillsmaak; we hebben het over de Japanse yakitori. De grillaroma van deze yakitori is onweerstaanbaar en maakt ze tot een echte klassieker. Laat je verrassen door de authentieke smaak van Japan!

Indische balletjes

Geniet van een culinaire reis naar het Oosten: met deze Oosterse gehaktballen waan je je in Indonesië met elke hap. Heerlijke balletjes in een Indische marinade. En we kunnen je vertellen dat ze er niet alleen op de foto uitzien om je vingers bij af te likken: zo smaken ze ook. Geniet ervan!