Home Ontdek het park Dagkalender Magische wandeling

Magische wandeling

WinterDroom overdag

Maak tijdens WinterDroom, 1 t/m 31 december, een magische wandeling door het tropische park, waar de koude winterdagen heerlijk warm aanvoelen! Speciaal voor december toveren wij het gehele park met duizenden lampjes, romantische fonteinen en sprookjesachtige versieringen om in een droomwereld waarin je niet uitgekeken raakt.

Van droomwereld naar droomwereld

Volg de prachtige routes door het park en laat bloemen, vlinders en flamingo’s jouw winterdroom inkleuren. Strijk neer onder de prachtige bloemenhemel van het Hanami Flowerpark, trakteer de kleurrijke lori’s op een cupje nectar en bewonder de prachtige natuur.  

TIP!

Wil je optimaal genieten van de betoverende sfeer in het park? Combineer dan je bezoek met één van de kaarsjesavonden of plan je bezoek in de middag en doe zodra de schemer valt nog een extra rondje door het park!

Voor de kids

Voor de (klein)kinderen is winter in de tropen meer dan gezelligheid en sfeer. Ga samen op avontuur met de junglespeurtocht, kom lekker ravotten in de waterrijke speeltuin en wie weet ontmoeten jullie de pratende rendieren of de levende kerstboom.