Hanami Flowerpark

Zwevend geluk

In het Hanami Flowerpark is de zomer oneindig. Stap in deze sprookjesachtige bloemenbeleving en laat je verwonderen. Onder de eindeloze bloemenwolk, gevormd door duizenden kleurrijke bloeiers, kun je even heerlijk wegdromen en is het tijd voor ontspanning en elkaar. Neem samen met jouw geliefde, familie of vriend(in) plaats in een van de idyllische prieeltjes of zitjes. Bestel iets lekkers bij bistro ‘De Sakura’ en klets gezellig bij terwijl kleurrijke fuchsia’s, sundaville’s en vlijtige liesjes boven je hoofd zweven. Na deze ware bloemendroom ben je weer volledig opgeladen en klaar voor het volgende avontuur in Pantropica.

Planten in Hanami Flowerpark

Bijzondere kleuren, heerlijke geuren en eindeloze vergezichten. De kleurrijke planten in het Hanami Flowerpark geven jou het hele jaar door een heel fijn zomergevoel!

Begonia

Fuchsia

Geranium

Petunia

Sundaville

Lofos

Spiraalvrucht

Thunbergia

Victoria waterlelie

Verbena

Must-do: spiegelfoto

Spiegelwanden in het Hanami Flowerpark creëren een zeer bijzonder effect: ze maken de bloemenwolk oneindig én geven jou de mogelijkheid voor een hele leuke selfie.

Zo leuk is het Hanami Flowerpark!

Wist je dat…

Het Hanami Flowerpark van Pantropica is geïnspireerd op de Hanami Matsuri, het wereldberoemde kersenbloesemfeest in Japan. Zodra de bloesems aan de kersenbomen (de Sakura) verschijnen, trekken duizenden mensen eropuit om samen met familie en vrienden te picknicken en het ontwaken van de natuur te vieren.

Ontdek meer continenten

Amazonia

Lees meer

Tropica

Lees meer

Hanami Flowerpark

Lees meer

Vlinderica

Lees meer

Lori Bush

Lees meer

PanAvontura

Lees meer

Flamingo Lagoon

Lees meer

Pankong River

Lees meer

Safrica

Lees meer

Aarts Speeljungle

Lees meer

Citrus Lane

Lees meer

Greenhouse

Lees meer