Home Over Pantropica Nieuws Ringstaartmaki’s weer naar buiten

Ringstaartmaki’s weer naar buiten

Zonnige dagen, blije maki’s

Na een lange winter binnen te hebben gezeten, gaan de ringstaartmaki’s eindelijk weer naar buiten! De zon schijnt, de temperaturen stijgen, en deze zonaanbidders kunnen niet wachten om te genieten van het heerlijke weer.

Beleef het avontuur op de apeneilanden

In de Flamingo Lagoon, op twee grote apeneilanden, leven veertien ringstaartmaki’s. De ringstaartmaki’s zijn bekend om hun lange, gestreepte staarten en hun sociale karakter. Bezoekers kunnen vanaf nu de ringstaartmaki’s weer in actie zien terwijl ze aan het spelen en springen zijn en zichzelf verzorgen. Kijk niet vreemd op als ze ook weleens lekker lui in de zon zitten. Zonnebaden is namelijk ook één van hun favoriete bezigheden.

Kom langs en ervaar het zelf: de ringstaartmaki’s zullen je zeker een glimlach op je gezicht toveren!

Terug van weggeweest

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat ringstaartmaki’s eten? Vraag je je af waarom deze aapjes zo graag zonnen? Of ben je misschien benieuwd hoe de dierverzorgers al die ondeugende aapjes uit elkaar kunnen houden? Deze meivakantie kun jij dagelijks om 13:15 uur onze dierverzorger ontmoeten in de Flamingo Lagoon. Sta jij tijdens het dierenpraatje vooraan?