Home Plan je bezoek Workshops & rondleidingen Prive jungleshow voor groepen

Prive jungleshow voor groepen

Jungleshows voor groepen

Maak jouw bezoek aan Pantropica nog avontuurlijker en boek voor jouw groep een privé show in ons Jungletheater! Als groep kun je kiezen uit twee shows:

Junglefreakshow

Boek de Junglefreakshow en bewijs in het Jungletheater dat jullie een echte ranger zijn! In deze interactieve show stellen onze rangers het publiek op de proef met moeilijke junglevragen en spannende opdrachten zoals de kokosnotenrace, de gevreesde eetproef en het vasthouden van een slang. Wie weet het hoofd het meest koel te houden… Team kikker of team spin?

Duur20 minuten
Aantal personenMax. 200 personen
Regulier tarief€ 100,00 excl. entreebewijzen park
Basisschool­tarief€ 60,00 excl. entreebewijzen park

Jungleshow

Onze ranger spreekt de taal van de tropen en laat jullie graag kennis maken met zijn favoriete planten en jungledieren. Strijk neer op de boomstamzitjes en laat je verrassen, verwonderen en verbazen door de bijzondere verhalen, leuke weetjes en griezelige dieren. Maar wees op je hoede! Voor je het weet gaan de planten bewegen, sta je oog in oog met een harige vogelspin of kronkelt er een slang om jouw nek…

Duur20 minuten
Aantal personenMax. 200 personen
Regulier tarief€ 80,00 excl. entreebewijzen park

Reserveren

Reserveren voor een ontmoeting met onze plant- en dierverzorgers of een rondleiding is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@pantropica.nl o.v.v. je adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum en het aantal personen.