Op de uitkijk

In Safrica begint jouw avontuur bij de stokstaartjes. In dit woestijnachtige continent van Pantropica zijn deze ondeugende diertjes de hele dag in de weer. Graven, graven en nog eens graven en ondertussen word je goed in de gaten gehouden door de ‘wachter’. Om en om staan de stokstaartjes op de uitkijk en waarschuwen ze hun soortgenoten als er gevaar dreigt of een gigantische schildpad hun avonturen dwarsboomt.

Dieren in Safrica

Kijk niet gek op als je een stokstaartje op de rug van de sporenschildpad ziet meeliften. In Safrica hebben de dieren alle ruimte om er lekker op los te leven en zetten ze samen regelmatig de boel op stelten.  

Stokstaartjes

Lees meer

Mascotte Aart

Malawi cichliden

Lees meer

Reptielen

Sporenschildpad

Lees meer

Alle ogen op jou gericht

Loop je verder Safrica in dan zul je ontdekken dat er nog meer ogen op jou gericht zijn… vanuit het Malawi aquarium kijken honderden vissenogen toe en bij de ingang van het Jungletheater staat de ranger klaar om jou te verwelkomen!

Wist je dat…

In het Malawi aquarium in Safrica zwemmen honderden malawi cichliden. Alleen in het Malawimeer in Afrika kun je deze prachtige vissen in het wild spotten.

Het Jungletheater

Ben jij niet bang voor een harige vogelspin of een sissende slang? Neem dan plaats op één van de boomstamzitjes van het Jungletheater en doe mee met de spannende jungleshow! Weet jij het hoofd koel te houden?

Let op: onze reptielen zijn alleen te ontmoeten tijdens de jungleshows.

Ontdek meer continenten

Amazonia

Lees meer

Tropica

Lees meer

Hanami Flowerpark

Lees meer

Vlinderica

Lees meer

Lori Bush

Lees meer

PanAvontura

Lees meer

Flamingo Lagoon

Lees meer

Pankong River

Lees meer

Safrica

Lees meer

Aarts Speeljungle

Lees meer

Citrus Lane

Lees meer

Greenhouse

Lees meer