Home Over Pantropica Nieuws Kies de avonturenroute

Kies de avonturenroute

Highlights avonturenroute

Start avonturenroute

Je reis door Pantropica start in Amazonia. Zodra je dit continent binnenstapt gaat jouw expeditie door de tropen beginnen. Sla direct rechtsaf en klauter over de rotsen, trotseer de beek waar je wel heel dicht bij de dieren kunt komen en klim naar de meest afgelegen en hoogste locatie van dit continent voor een adembenemend uitzicht.

TIP! Maak je reis extra avontuurlijk door te stoppen bij de gigantische riviermonsters. Alleen de echte durfals zijn stoer genoeg voor het voeren van deze monsterlijke vissen.

Vliegensvlugge ontmoetingen

Vanuit Amazonia & Tropica reis je door naar de Lori Bush en verruil je de ruige jungle door uitgestrekte vlaktes. Dit maakt dit bijzondere continent echter niet minder avontuurlijk. Neem een cupje nectar in je handen en de 70 lori’s landen vanzelf op jouw hand, schouder of hoofd.

Op de foto met een haai

De Pankong River staat bij iedere avonturier op de reisroute en dat is niet zonder reden! In dit bijzondere continent kun je op de foto met een haai. Stiekem toch wel een spannend moment. Gelukkig kun je daarna even kijkomen in Vlinderica. Waar je tussen duizenden vlinders de berg beklimt om een glimp op te vangen van de gigantische groene leguaan.

Bucketlist locatie

De volgende stop is een bucketlist locatie voor echte avonturiers. PanAvontura kan dan ook zomaar het hoogtepunt worden van jouw reis door Pantropica. Klim door de jungletoppen, slinger aan lianen en bewaar je balans terwijl je de grillige beek oversteekt. Kun jij PanAvontura droog verlaten of haal je een nat pak? 

Optioneel: Vogelspinnen spotten en sprinkhanen proeven

Wanneer jouw reisschema het toelaat, is de excursie ‘Vogelspinnen spotten en sprinkhanen proeven’ een must-visit. In ongeveer 20 minuten duik je samen met een ranger in de mysteries van de junglegriezels en worden jouw zintuigen op scherp gezet. Zou jij het aandurfden om een sprinkhaan te proeven?

Een rugtas vol herinneringen

Met een tropische vakantiefoto tussen de flamingo’s op zak zit jouw reis er nu echt bijna op. Maar vergeet het Hanami Flowerpark niet als laatste stop. Terwijl jij hier jouw dorst lest kan het nagenieten van deze bijzonder expeditie beginnen.