Home Over Pantropica Nieuws Kies de familieroute

Kies de familieroute

Highlights familieroute

  • Reisroute toegankelijk voor alle familieleden; zowel voor rolstoel als kinderwagen.

Avontuur én ontspanning

Op zoek naar een perfecte mix van avontuur en ontspanning voor de hele familie? Met de familieroute op zak haal je voor alle familieleden alles uit een bezoek aan Pantropica. Jullie route start in Amazonia waar jullie samen, maar toch ook ieder op zijn eigen manier, kennismaken met de jungle. De jonge avonturiers wacht een adrealinekick als ze afslaan naar de wildpaden en touwbruggen terwijl de liefhebbers van de natuur in alle rust kunnen genieten van de tropische bloemen, dieren en planten.

Bucketlist locatie

De volgende stop is een bucketlist locatie voor families, want dit wil ieder kind! En hetzelfde geldt ook voor ouders. Neem maar eens een voederbakje mee de Lori Bush in en de lori’s landen vanzelf op jouw arm, schouder of hoofd. Een belevenis die gegarandeerd voor hilarische momenten zorgt.

onderwater ontmoetingen

Zet jullie duikbrillen maar vast op, want vanuit de jungle gaat jullie trip nu onderwater verder bij de Pankong River. Bij het gigantische aquarium worden jullie opgewacht door meer dan 3.000 tropische vissen. Maar blijf op je hoede! Voor je het weet sta je oog in oog met een gigantische haai.

must-do voor jonge avonturiers

Ga je op pad met een aantal jonge avonturiers, dan mag een stop bij PanAvontura tijdens jullie reis niet ontbreken. Laat de jongste gezinsleden hun innerlijke ranger naar boven halen terwijl ze rivieren trotseren, over geheime paden dwalen, klimmen over boomtoppen en verborgen schatten ontdekken.

Tip! Neem voor onbezorgd speelplezier een extra setje kleding mee

Optioneel: Junglegriezels & Makiwonderen

Wanneer jullie reisschema het toelaat is een ontmoeting met de junglegriezels een echte aanrader. In ongeveer 20 minuten neemt een ranger jou mee naar de meest afgelegen gebieden van de jungle en komt je oog in oog te staan met sissende slangen en harige vogelspinnen.

Liever iets minder spannend? Neem je gezin dan mee naar de Flamingo Lagoon voor een ontmoeting met de makiverzorger en leer alles over deze bijzondere apen.

tussen de flamingo’s

Kun je je voorstellen dat je tussen de flamingo’s loopt? Voeg de Flamingo Lagoon, de hotspot voor deze kleurrijke vogels, dan maar snel aan jullie reis toe. De felroze flamingo’s stelen hier de show. In de Flamingo Lagoon leven ook allerlei andere dieren zoals eenden, alpaca’s en ringstaartmaki’s. Grote kans dat jullie na een bezoek aan dit continent alle (tropische) dieren kunnen afvinken.

Een rugtas vol herinneringen

Klaar voor de kleurrijke afsluiter van jullie reis? Strijk neer in het Hanami Flowerpark en geniet met een verkoelend drankje van de duizenden bloemen om je heen. Zover als je kunt kijken en zelfs boven je hoofd; in het Hanami Flowerpark zijn overal bloemen. Daar wordt toch iedereen gelukkig van!?