Citrus Lane

De zoete oase

De gezellige Citrus Memory Lane zit vol verrassingen en leuke weetjes! Wist jij bijvoorbeeld dat een ananas op een plant groeit en de olijfboom en de geschiedenis van Pantropica even oud zijn? Bewandel het gezellige fruitstraatje van Pantropica en laat je verwonderen door de bijzondere verhalen en gezonde eigenschappen.

Planten in de Citrus Lane

Agave

Olijfboom

Mandarijnboom

Citroenboom

Kiwiplant

Ananasplant

Bananenboom

Brugmansia

Bougainville

Lampenpoetser

Magnolia

Oleander

Een moment van rust

Laat je leiden over het kronkelpad langs allerlei fruitbomen, maak een pitstop bij de kleurrijke citrusbar Pura Vida voor een tropische dorstlesser en vervolg je reis met een duik in de geschiedenis in ’t Stekkasje. Na afloop nog een leuke foto bij de oude tractoren en het volgende avontuur staat alweer voor jou klaar in Vlinderica!

Must-see: de geelvleugelara’s

In de Citrus Lane word je welkom geheten door twee indrukwekkende geelvleugelara’s. Vanuit de Citrusbar ‘Pura Vida’ kun je ze van heel dichtbij bewonderen en meegenieten van de klim- en klauterkunsten.

‘T Stekkasje

Aan het einde van de Citrus Memory Lane vind je ’t Stekkasje vol bijzondere verhalen en schilderijen. Dit historierijke kasje is het eerste stekkasje van overgrootvader Maarssen en is volledig gerestaureerd om de meer dan 100 jaar oude geschiedenis van Pantropica te vertellen. Nieuwsgierig?

Wist je dat…

Bij Citrusbar ‘Pura Vida’ kun je even heerlijk uitrusten op de gezellige boomstamzitjes. Bestel een tropische dorstlesser en iets lekkers en geniet van de kleurrijke omgeving om je heen.

Ontdek meer continenten

Amazonia

Lees meer

Tropica

Lees meer

Hanami Flowerpark

Lees meer

Vlinderica

Lees meer

Lori Bush

Lees meer

PanAvontura

Lees meer

Flamingo Lagoon

Lees meer

Pankong River

Lees meer

Safrica

Lees meer

Aarts Speeljungle

Lees meer

Citrus Lane

Lees meer

Greenhouse

Lees meer