De wereld van orchideeën

In ons Greenhouse nemen we je mee in de roots van Pantropica: het kweken van orchideeën. Met ruim 31.000 soorten is de orchidee één van de grootste plantenfamilies op deze wereld. Naast bekende orchideeën als de phalaenopis en het venusschoentje zijn er nog duizenden zeldzame orchideeënsoorten. Wij vinden het belangrijk dat deze soorten in stand blijven en delen daarom graag onze liefde en passie voor de orchidee met jou in ons Greenhouse. Neem een kijkje bij zowel bekende als onbekende orchideeënsoorten en zie hoe ze groeien, bloeien en verzorgd worden door onze medewerkers.

Verzorging orchidee

Heb je een vraag over jouw orchidee? Stel hem gerust aan één van onze medewerkers in het Greenhouse en wij delen graag onze kennis met jou. Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet en hebben we per orchideeënsoort verschillende verzorgingstips.

Wist je dat…

Orchideeën bloeien niet het hele jaar door. De kwekerij laat zich van december tot en met mei van haar mooiste kant zien.

Ontdek meer continenten

Amazonia

Lees meer

Tropica

Lees meer

Hanami Flowerpark

Lees meer

Vlinderica

Lees meer

Lori Bush

Lees meer

PanAvontura

Lees meer

Flamingo Lagoon

Lees meer

Pankong River

Lees meer

Safrica

Lees meer

Aarts Speeljungle

Lees meer

Citrus Lane

Lees meer

Greenhouse

Lees meer